søndag 6. desember 2009

Risboller uten delfiafett

Delfiafett, det er ekle greier altså! Husker med gru en gang jeg ble servert sånn julekake med sjokoladedelfia, kjeks og geletopper i kjukke skiver.... Nei takk :P Etter det kunne jeg ikke spise sånne risboller heller... Men! jeg fant en oppskrift på Hagegal til risboller med puffet ris og sjokolade uten delfiafett og det måtte prøves:

3ss kremfløte
1 plate sjokolade
50g smør
2ts vanlijesukker
5dl puffet ris

*ha fløte, smør og sjokolade i en kjele på svak varme til det er smeltet, rør godt
* ta kjelen av plata og smak til med vaniljesukker
*bland i puffet ris
* ta to skeier og putt små topper på et bakepapir og la dem stivne
* ha i en boks (evt med matpapir mellom laga) på en kjølig plass

Disse blei veldig gode synes jeg og bokser har blitt betydelig lettere enn det den var ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar